Tu esti perechea mea?

De cate ori am cazut in mrejele iubirii, am crezut ca EL este alesul. De cate ori am simtit ca apartin cuiva, am fost parasita.

De unde stiu ca e barbatul ideal pentru mine?

Aceste ganduri sunt ale multor femei. Nu stim niciodata daca alegerea noastra este pentru o viata, nu stim daca alaturi de el vom avea viata mult visata.

De cate ori suntem parasite ne inchidem si suferim, suspinam, vrem sa ramanem in sevrajul nostru…

De ce ne e teama? Cum ne gasim perechea pana la urma?

Poate el ne asteapta la cotitura, poate fi chiar in fata noastra, dar nu il vedem.

Femeile ar trebui sa fie curajoase, sa se lase sa curga, sa fie deschise, sa iubeasca fara sa le fie teama sa-si arate vulnerabilitatea si sa pretuiasca atunci cand primesc.

Primiti ceea ce vi se ofera, doamnelor! Fiti atente la El, incercati sa-l intelegeti, nu-l judecati, faceti-i loc in viata voastra.

Cand veti avea grija de iubirea voastra, veti sti ca ati ales bine.

Multe femei nu vor sa ofere, nu se daruiesc. El pleaca, iar ele se simt golite, furate.

Consider ca perioada de cunoastere trebuie sa fie indelunga, trebuie sa privim in aceeasi directie, sa il privim bine, sa ajungem sa-i cunoastem starile emotionale, sufletesti si atunci vom sti daca am ales sau nu persoana potrivita.

Barbatul care pleaca de langa noi nu trebuie invinovatit. A oferit tot ce putea, tot ce avea.

Noi ne dorim, dar ce ne dorim pana la urma de la un barbat? Dar la el ne-am gandit? El ce-si doreste?

In final, primiti ceea ce oferiti. Daca va deschideti si priviti cu detasare toate experientele voastre, veti fi femei care stiu daca au ales bine.

Deschideti daca cineva va ciocaneste lausa. Hraniti-va iubirea si aveti grija de ea, pretuiti fiecare minut.

Scriu petru femeile care se inchid in carapacea lor dupa ce au fost parasite. Pentru femeile carora le e teama de un alt inceput, care nu cred ca-si vor gasi perechea.

Nu exista o reteta pe care sa o aplicati si nu va poate nimeni garanta ca va veti gasi sufletul-pereche, doar voi veti sti si veti simti. Pentru asta trebuie sa fiti mereu deschise pentru ca ocaziile nu trec prin fata voastra cu duiumul.

Cand veti simti ca amandoi sunteti la fel de prezenti in iubire, atunci veti putea fi sigure ca El este alesul. Lasati-l sa faca pasi spre voi, de voi depinde sa aveti viata pe care o meritati!

Iubire multa,

 

Psih. Consuela Opait

Published in: on 17 august 2011 at 09:00  Lasă un comentariu